Ώρα εκκίνησης: 21:45

Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου).

  • Η διαδρομή των 5 χλμ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (όλη η διαδρομή συντρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).


ΔΡΟΜΟΣ 5.000Μ – ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΔΡΟΜΕΩΝ – ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΗΧΗΤΙΚΑ – ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2009 και μεγαλύτεροι).

Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Τροφοδοσία – Υποστήριξη Δρομέων

Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθεται στην Εκκίνηση και στον Τερματισμό.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ: Θα διατίθεται νερό, χυμός, μπάρα δημητριακών, μπανάνα.

Χημικές τουαλέτες θα υπάρχουν στην αφετηρία, στον τερματισμό και σε όλους τους σταθμούς της διαδρομής.

Ιατρική υποστήριξη θα υπάρχει στην αφετηρία, στον τερματισμό και σε όλους τους σταθμούς της διαδρομής.

Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Αγώνα Δρόμου των 5χλμ είναι ενενήντα λεπτά.

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση & Αποτελέσματα

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα του Ημιμαραθωνίου του Αγώνα Δρόμου των 5χλμ και 10χλμ καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Κέντρο Εγγραφών

Λειτουργία επτά ημερών, από Δευτέρα 11.10.21 – Σάββατο 16.10.21 (10:00-19:00) και Κυριακή 17.10.21 (10:00-13:00)

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την παραλαβή του αριθμού και του υλικού συμμετοχής τους συγκεκριμένες μέρες, με βάση τον αγώνα δρόμου στον οποίο συμμετέχουν και σύμφωνα με το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο από την ΥΕΕ της ΓΓΑ.

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.