1) Πότε είναι ο  8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

O Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται ετησίως.
Ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019.

2) Πόσοι είναι οι δρόμοι του Αγωνιστικού Προγράμματος

Οι δρόμοι του αγωνιστικού προγράμματος είναι δύο. Ο Ημιμαραθώνιος και ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.

1. Ημιμαραθώνιος: Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ). Ώρα εκκίνησης: 18:00.
2. Δρόμος 5.000μ: Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο (συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου). Ώρα εκκίνησης: 21:00.

3) Πως μπορώ να κάνω εγγραφή

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε
Α) Με online εγγραφή 
B) Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στα γραφεία Μαραθωνίου μέσω fax:2310200361 ή email: info@thesshalfmarathon.org.
Γ) Αυτοπροσώπως στα γραφεία Μαραθωνίου: Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Προέκταση Αγ. Δημητρίου, τηλ. 2310200360

4) Πως ολοκληρώνω την εγγραφή μου

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.
Τρόποι πληρωμής:
1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα: 217/296184-92 (ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ). IBAN: GR1601102170000021729618492. Κωδ. SWIFT: (BIC) ETHNGRAA
2. Online πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω της ιστοσελίδας www.thesshalfmarathon.org (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS)
3. Πληρωμή με μετρητά στα Κεντρικά Γραφεία της Διοργάνωσης (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου). Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00, Σάββατο: 11:00 – 14:00.

5) Γιατί δεν λαμβάνω email επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης εγγραφής

Τα επιβεβαιωτικά μηνύματα αποστέλλονται εντός τριών εργάσιμων ημερών από την στιγμή που έχει υποβληθεί επιτυχώς η αίτηση και έχετε προχωρήσει στην καταβολή του ποσού συνδρομής συμμετοχής. Εάν παρόλα αυτά δεν έχετε λάβει mail επιβεβαίωσης:
1. Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας
2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκπτωσης εφόσον έχετε επιλέξει εκπτωτικό πακέτο συμμετοχής
Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε mail επιβεβαίωσης επικοινωνήστε στο email: info@thesshalfmarathon.org

6) Πως μπορώ να ακυρώσω την εγγραφή μου

Ακυρώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν αιτήσεως και μόνο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2019. Μετά από αυτήν την ημερομηνία κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής δεν θα γίνεται δεκτό. Σε περίπτωση ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, μετά παρακρατήσεων 2 ευρώ για διαχειριστικούς λόγους. Οι όποιες επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται περίπου έναν μήνα μετά τον αγώνα.

7) Ποιος είναι ο αριθμός συμμετοχής μου (BIB number)
Όλοι οι δρομείς που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους θα παραλάβουν email με τον αριθμό συμμετοχής τους (bib number) περίπου δέκα ημέρες πριν τον αγώνα.

8) Από πού και πότε παραλαμβάνω τον αγωνιστικό εξοπλισμό

Όλοι οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών (Registration Centre) τον αριθμό συμμετοχής τους με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.
Τόπος: Θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 17.10.19 και Παρασκευή 18.10.19, ώρες 10:00 – 19:00. Για τους εκτός Θεσσαλονίκης συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής του εξοπλισμού συμμετοχής τους το Σάββατο 19.10.19, ώρες 10:00 – 13:00.

9) Υπάρχει υπηρεσία διαχείρισης σακιδίων των δρομέων?

Οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου και του Δρόμου των 5.000μ. το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση θα έχουν την δυνατότητα να παραδώσουν το επίσημο σακίδιο με το bib number γραμμένο ευκρινώς πάνω με τα προσωπικά τους αντικείμενα στους εθελοντές. Μετά τον τερματισμό με την επίδειξη του bib number θα γίνεται η παραλαβή των σακιδίων από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει ορίσει η τεχνική επιτροπή.

10) Που είναι ο τερματισμός των αγώνων

Ο τερματισμός και των δύο αγωνισμάτων είναι κοινός, επί της Λεωφόρου Νίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

11) Πότε αναρτώνται τα αποτελέσματα των αγώνων

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, δίνοντας την δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δεκαπέντε εργάσιμων ημερών.

12) Πως μπορώ να εκτυπώσω το πιστοποιητικό συμμετοχής

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων οι δρομείς θα μπορούν να εκτυπώνουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

13) Που μπορώ να βρω φωτογραφίες του αγώνα

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου θα υπάρχει σύνδεσμος που θα σας κατευθύνει στο επίσημο φωτογραφικό πρακτορείο της διοργάνωσης.