Περιγραφή Διαγωνισμού:

O 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Dole και  το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σου κάνουν δώρο μια  πλήρη υποτροφία σπουδών στην ειδικότητα της επιλογής σου, αξίας 7.500 ευρώ! 

Μπες τώρα στο www.thesshalfmarathon.org  ή  στην επίσημη  σελίδα του Nυχτερινού Ημιμαραθωνίου στο fb, δήλωσε συμμετοχή (απαραίτητα όλα τα στοιχεία), στην ειδική φόρμα που θα βρεις(ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ/ΗΛΙΚΙΑ/ ΤΗΛΕΦΩΝΟ /ΠΕΡΙΟΧΗ /MAIL/ ΗΛΙΚΙΑ /ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ………) και διεκδίκησε σήμερα 1 πλήρη υποτροφία σπουδών από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην ειδικότητα της επιλογής σου!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στο site και στην σελίδα του Ημιμαραθωνίου στο fb.

Περιγραφή δώρου:

  • 1 πλήρης υποτροφία σπουδών για φοίτηση σε μια από τις παρακάτω ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα και Ρόδο.

* Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 30% επιδότηση διδάκτρων

Έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις: 

v  Τουρισμός & Γαστρονομία

v  ΜΜΕ + Αθλητισμός

v  Τεχνικά Επαγγέλματα

v  Αισθητική & SPA

Μόδα & Ομορφιά

v  Επαγγέλματα Υγείας

v  Η/Υ & Νέες Τεχνολογίες

v  Εφαρμοσμένες Τέχνες

v  Παιδαγωγικά

v  Οικονομία & Διοίκηση

v  Ηχοληψία & Μουσική Τεχνολογία

v  Οπτικοακουστικά & Τέχνες

 

*Έχεις δικαίωμα μόνο 1 συμμετοχής στο διαγωνισμό!

** Η υποτροφία ισχύει  για νέα εγγραφή που έχει πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι για φοίτηση που ήδη πραγματοποιείται σε οποιοδήποτε παράρτημα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ!

Κοινοποιήστε το τώρα